Cadre didactice de la Facultatea de Bioinginerie Medicală și Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” oferă cursuri de pregătire gratuite în vederea concursului de admitere 2018.

Facultatea de Bioinginerie Medicală: Sesiuni de pregătire la biologie și matematică

Astfel, Facultatea de Bioinginerie Medicală oferă pregătire gratuită la disciplinele Biologie (Anatomia şi fiziologia omului, clasa a XI) şi Matematică (Algebră şi analiză matematică), pentru specializările Bioinginerie şi Balneofiziokinetoterapie şi recuperare.

„Ȋi aşteptăm pe liceeni să păşească cu ȋncredere ȋn Amfiteatrele Facultăţii de Bioinginerie Medicală, să-şi  consolideze cunoştinţele, să descopere problemele şi provocările unei etape incitante din viaţa lor, ȋn care profesorii le sunt prieteni şi parteneri de dialog. Programul propus ȋi vizează pe candidaţii care au curajul să-şi ia viaţa ȋn mȃini cu puterea unui bioinginer, a celor care doresc să descopere universul fascinant al fiziokinetoterapiei si recuperarii medicale”, a punctat prof. univ.dr. Anca Galaction, decanul Facultății de Bioinginerie Medicală.

Programul ȋntȃlnirilor este următorul:

– Matematică – ȋn fiecare miercuri, ȋncepȃnd cu ora 16.00, ȋn sala 3.2

– Biologie – ȋn fiecare joi, ȋncepȃnd cu ora 16.00, ȋn sala 1.6

Există posibilitatea modificării intervalelor orare, ȋn funcţie de opţiunile cursanţilor. Cei interesați se pot ȋnscrie la sesiunile de pregătire prin trimiterea unui e-mail la adresa bioinginerie@umfiasi.ro

Facultatea de Farmacie: Sesiuni de pregătire la chimie organică și biologie vegetală

La Facultatea de Farmacie, cursurile sunt organizate în perioada februarie-iunie 2018, la disciplinele de Chimie organică și Biologie vegetală.

„Dorim să venim în sprijinul tinerilor care vor să îmbrățișeze nobila profesie de farmacist și s-au hotărât să participe la concursul de admitere. Cursurile vor avea un caracter interactiv, propunându-ne ca împreună cu candidații să aprofundăm aspectele mai dificile din materia de concurs, punând în același timp un accent deosebit pe aplicații. În acest fel, tinerii vor lua contact și cu atmosfera academică care să-i motiveze în plus pentru a urma studiile universitare. Îi asteptăm cu mult drag și le dorim succes“, a declarat prof. univ. dr. Lenuța Profire, decanul Facultății de Farmacie din cadrul UMF Iași.

Cursurile se vor defășura în intervalul orar 9:00 – 13:00, în Amfiteatrul „Marțian Cotrău”. Candidaţii interesaţi se pot înscrie prin accesarea formularului disponibil online la adresa: https://goo.gl/forms/twJ74v7pSiTJe8s93

Pentru lunile februarie și martie, cursurile se vor desfășura după următorul program:

Februarie 2018

Chimie organică : 24.02.2018

Martie 2018

Chimie organică : 03.03.2018, 10.03.2018, 24.03.2018,  31.03.2018

Biologie vegetală : 17.03.2018