Studenții facultăților de Medicină Generală, Farmacie și Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași mai au la dispoziție câteva zile să se înscrie la concursul „Antibioticele salvează vieți! Folosește-le cu responsabilitate!” organizat de compania Antibiotice. Provocarea este adresată studenților facultăților de Medicină Generală, Farmacie și Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași care trebuie să-și pună în valoare creativitatea și să realizeze în baza regulamentului concursului  pe care îl găsiți aici, o campanie integrată de comunicare, al cărei mesaj creativ să promoveze utilizarea rațională a antibioticelor.

Candidații se pot înscrie la concurs cu un proiect la adresa de mail: concurs@antibiotice.ro până pe – 31 ianuarie 2017.

Proiectele înscrise vor fi evaluate în perioada 1 februarie – 28 februarie 2017 de un juriu format din reprezentanți ai Societății Studenților Mediciniști, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași și ai Companiei Antibiotice Iași. Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 martie 2017, când va fi organizată și festivitatea de premiere. Premiile puse în joc sunt: o tabletă, un telefon mobil și un mp3 player.

Concursul a fost lansat în luna noiembrie 2016 în cadrul workshop-ul intitulat „Antibioticele– folosește-le cu grijă! Fiecare este responsabil!”. La workshop au participat studenții mediciniști, farmaciști și stomatologi din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, evenimentul fiind moderat de doamna Prof. Dr. Lenuța Profire, Decan al Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.