În perioada 9 mai – 11 mai 2019, va avea loc la Iași, la Hotel Internațional, conferința „Updates in oncology”, organizată de Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași,  Victoria Hospital (Centrul de oncologie Euroclinic) Fundația Oncomed și Societatea Națională de Oncologie Medicală din România.

Programul științific va include prelegeri și dezbateri oferite de specialiști de oncologie renumiți din țara noastră și din străinătate (de la MD Anderson Cancer Center – Universitatea Texas, Radiology Clinics in Kaufbeuren – Landsberg Fiissen – Germania, Huntsman Cancer Institute – Universitatea din Utah, Champalimaud Clinical Center – Lisabona)”, a anunțat prof. univ. dr. Constatin Volovăț, președintele conferinței.

Temele conferinței sunt: oncologie translațională, cancer de sân, melanom și sarcom, cancer pulmonar, hepatocarcinom, cancer gastric și colorectal, cancer de prostată și rinichi și îngrijire paleativă.

Conceptul conferinței se bazează pe elementul de noutate, astfel că vor fi prezentate numai studii internaționale evaluate de specialiști în ultimii doi ani. De asemenea, participanții vor avea posibilitatea de a discuta cu speakerii, atât în timpul conferinței, cât și în timpul pauzelor. După congres, prezentările vor fi disponibile în format electronic.

Lucrările conferinței sunt creditate EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Programul conferinței și alte detalii sunt disponibile pe website-ul Website-ul evenimentului: https://oncologyupdates.ro/