Concurs pentru studenții creativi de la UMF Iași: „Parle-moi science!”, a doua ediție
08/02/2018
news@umfiasi.ro (405 articole)
0 comentarii
Distribuie

Concurs pentru studenții creativi de la UMF Iași: „Parle-moi science!”, a doua ediție

Clic pentru a deschide afisul concursului

Studenții UMF-iști sunt „provocați” de către Agenția universitară a Francofoniei în Europa centrală și orientală (AUF ECO) să participe la cea de a doua ediție a concursului „Parle-moi science!”. Studenții trebuie să lucreze în echipe de câte trei și să creeze o secvență video (de maximum 3 minute) în care trebuie să explice in limba franceză, într-un mod comprehensibil pentru publicul larg, un concept științific studiat.

Data limită de predare a proiectului este 31 martie 2018.

Toți membrii echipei câștigătoare vor primi tablete.

Public eligibil: studenti înscriși în universitățile membre AUF din Europa centrală și orientală.

Anul trecut, unul dintre premii a fost câștigat de o echipă alcătuită din trei studenți ai Facultății de Farmacie din cadrul Univesității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași. Claudia Cornea,   Alexandru Mandici și Teodor Iacob au creat un clip original și amuzant intitulat “Propriétés pharmacodynamiques du café”. Studenții ieșeni au fost premiați chiar de domnul Mohamed Ketata, directorul Biroului pentru Europa Centrală și Orientală al AUF, în cadrul Zilelor Francofoniei la UMF Iași din 2017.

Regulamentul concursului, AICI.

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.