Uniunea Națională a Studenților din România organizează  “Gala de 10”, eveniment în cadrul căruia vor fi recompensați zece studenți și zece elevi cu merite școlare și profesionale deosebite. De asemenea, din dorința de a promova voluntariatul, vor fi premiați voluntari și organizații care s-au remarcat prin activitățile desfășurate în 2016.

Urmărim stimularea acestora în vederea continuării dezvoltării lor, precum și promovarea acestora în rândul comunității academice. La acest eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai instituțiilor de stat, precum Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Educației, Ministerul Dialogului Social, dar și parteneri și sponsori care ne-au fost alături de-a lungul timpului în cadrul proiectelor desfășurate”, anunță organizatorii.

Pentru înscriere, studenții cu rezultate academice excepționale trebuie să completeze formularul de pe site-ul destinat evenimentului (www.unsr.ro/gală-de-zece), la secțiunea STUDENȚI. În cadrul aceluiași formular se găseste secțiunea PARTICIPANT, unde va completa oricine își dorește să participe la eveniment (părinti, cadre didactice, studenți etc.).

Termenul limită pentru înscrieri este 15 februarie.