Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T Popa” Iași și Fundația EuroEd au onoarea de a vă invita să participați vineri, 14 octombrie 2016 la conferința:

Eveniment de multiplicare al proiectului international Palliative Care MOOC – Cursuri online pe suport video în domeniul îngrijirii paliative și comunicării medicale

***

Planificarea strategică la nivel instituțional și individual, precum și dimensiunea calității trebuiesc în permanent racordate conceptelor responsabilității sociale și preocupării pentru calitate, prin crearea contextelor profesionale și academice necesare, atât la nivel național, cât și european.

Evenimentul va reuni profesioniști, experți, formatori, dezvoltatorii de conținut, cercetători, precum și manageri de proiect și va oferi un sistem multi-lingvistic și pluricultural în beneficiul valorilor profesionale și a schimburilor interdisciplinare pe temele conferinței.

***

Comitet de organizare

Prof. Dr. Viorel Scripcariu, Rector UMF Iasi

Prof. Dr. Doina Azoicai, Prorector UMF Iasi

Prof. Dr. Lăcrămioara Șerban, Decan UMF Iași

Conf. Dr. Daniela Druguș, Director general UMF Iasi

Conf. Dr. Claudia Dinu, UMF Iasi

Rodica Ionel, Manager EuroEd Iasi

Prof. Dr. Anca Colibaba, President EuroEd, UMF Iasi

Prof. Elza Gheorghiu, Trainer EuroEd Iasi

Andreea Ionel, Project manager EuroEd Iași

 

Conf. Dr. Ovidiu Petriș, Director grant international

Massive open online courses with videos for palliative clinical field and intercultural and multilingual medical communication (Palliative Care MOOC)”

Număr contract ANPCDEFP: 2014-1-RO01-KA203-002940

***

Evenimentul marchează lansarea etapei de diseminare a rezultatelor proiectului Cursuri online pe suport video în domeniul îngrijirii paliative și comunicării medicale (www.medlang.eu). Proiectul generează materiale educaționale digitale inovative în domeniul îngrijirii paliative și concepe îndrumări și instrucțiuni în vederea dezvoltării protocoalelor medicale de bază și a competențelor de comunicare necesare în procesul de îngrijire. Rezultă un support util profesioniștilor în domeniu precum și al profesorilor de limbi străine, studenților mediciniști precum și pacienților și aparținătorilor acestora. Proiectul beneficiază de finanțarea Comisiei Europene în cadrul programului Erasmus+, acțiunea Parteneriate strategice pentru învățământul superior.

***

Conferința se va desfășura în intervalul orar 9:00–18:30 în Aula “Emil Palade“ a Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa“ Iași. În speranța că veți accepta invitația, vă rugăm să aveți amabilitatea de a confirma participarea dumneavoastra la adresa de email andreea.cleminte@euroed.ro