S-a pus în vânzare manualul pentru admiterea 2023 la UMF Iași

feb. 23, 2022 | @ Academic | 6 comentarii

Manualul BARRON’S – Anatomie şi fiziologie umană pentru admitere la facultăţile de medicină, autori Barbara Krumhardt și I. Edward Alcamo, editura University Press Târgu Mureș, ediția 2022, va fi utilizată ca resursă bibliografică pentru examenul de admitere la proba de biologie la facultățile de medicină și medicină dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, începând cu anul universitar 2023-2024.

„Această decizie aparține majorității universităților care alcătuiesc Alianța Universitară G6-UMF și urmărește creșterea calității pregătirii viitorilor candidați, punând accent pe capacitatea de sinteză și de integrare a informațiilor, precum și formarea unor repere unice de selecție la nivel național.” a declarat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iași.

Acest manual facilitează învățarea sistematică a anatomiei și fiziologiei, oferind o prezentare detaliată a structurii și functiilor corpului uman, capitol separat dedicat fiecărui sistem al organismului precum și grafice, diagrame și ilustratii instructive.

Manualul, care are prețul de 175 lei, este pus în vânzare începând de astăzi, 23 februarie, la Librăria UMF Iași (deschisă de luni până vineri în intervalul orar 9-14)

ATENȚIE! Pentru concursul de admitere din acest an – 2022 – se va utiliza ca bibliografie manualul de Biologie pentru clasa XI-a, autori: Dan Cristescu, Carmen Sălăvăstru, Bogdan Voiculescu, Cezar Th. Niculescu, Radu Cârmaciu, Editura Corint, București, 2014 și Anatomia și fiziologia omului – teste pentru admitere 2022, Editura „Gr. T. Popa” U.M.F. Iași