Rezultatele concursului de admitere la UMF Iași, sesiunea iulie 2021

iul. 26, 2021 | @ Academic | 2 comentarii

Luni, 26 iulie 2021, s-au afișat rezultatele la concursul de admitere pe locuri bugetate și pe locuri cu taxă în lei la UMF Iași. Ultima medie la buget, la Medicină Generală, este 8.72, la  Asistență Medicală Generală  –  7,9, la Nutriţie şi Dietetică  –  8,08 , la Medicină Dentară  – 7,29, la Tehnică Dentară  – 5,94 , la Asistență de profilaxie stomatologică – 7,21, la Farmacie  – 5,66, la Bioinginerie – 5,44 , iar la Balneo-fiziokinetoterapie şi recuperare – 5,67.

Vezi AICI rezultatele

Candidații, care în baza rezultatelor concursului de admitere nu ocupă un loc fără taxă (finanțat de la bugetul de stat) sau un loc cu taxă la programul de studii ales ca primă opțiune, pot opta în termen de 3 zile lucrătoare de la momentul încheierii perioadei de confirmare pentru următorul program de studii din lista de opțiuni completată la înscriere, în limita locurilor disponibile, după ocuparea locurilor de către candidații care au ales ca primă opţiune programul de studii respectiv.

Contestații

Eventualele contestații cu privire la rezultatele concursului de admitere se depun prin completarea unei cereri tip (descarcă AICI) la 24 de ore de la afișarea rezultatelor provizorii. Cum rezultatele s-au afișat astăzi, 26 iulie, la ora 14.25, termenul limită pentru depunerea contestațiilor este marți, ora 14.25, 27 iulie 2021, ora. Cererea se listează, se completează, se semnează, se scanează și se trimite online la adresa de e-mail  contestatii.admitere.test-grila@umfiasi.ro. Contestațiile vor fi analizate de către Comisia de soluționare a contestațiilor.

După expirarea termenului de rezolvare și de răspuns la contestații, rezultatul concursului de admitere este definitiv și nu mai poate fi modificat.

Confirmarea locului și înscrierea la facultate

Candidații admiși pe locuri fără taxă trebuie să confirme în scris locul, până la data de 06 august 2021, prin completarea fișei de înscriere, semnarea contractului de studii și achitarea taxei de înmatriculare. Confirmarea locului se realizează în urma unei programări online pe site-ul www.umfiasi.ro.

În momentul confirmării locului, se depun următoarele acte:

– fișa de înscriere

– dovada achitării taxei de înmatriculare

– contractul de studii completat şi semnat

– diploma de bacalaureat/adeverinţa care atestă finalizarea studiile liceale ȋn original

– copie după certificat de naştere şi căsătorie, dacă este cazul

– adeverinţa medicală depusă la încarcarea pe platformă

Candidații admiși pe locuri cu taxă trebuie să confirme în scris locul, până la data de 06 august 2021, prin depunerea documentelor menţionate mai sus şi dovada achitării a 1/3 din valoarea taxei de şcolarizare.

Unde trebuie să te prezinți?

Facultatea de Medicină – secretariat facultate (Sediu UMF Iasi, Str. Universității nr. 16)

Facultatea de Medicină dentară – secretariat facultate (Sediu UMF Iasi, Str. Universității nr. 16)

Facultatea de Farmacie – holul Facultății de Farmacie (Str. Universității nr. 16)

Facultatea de Bioinginerie medicală – secretariat facultate (Str. M. Kogălniceanu nr. 9-13)