Recomandări de programe și cursuri organizate, în 2021, de către Institutul Universitar European (European University Institute)

feb. 9, 2021 | @ Academic | 0 comentarii

Institutul Universitar European prin Școala de Guvernanță Transnațională oferă o platformă unică de învățare în ceea ce privește politicile publice în vederea dezvoltării abilităților profesionale critice necesare pentru a guverna cu succes în secolul 21.

School of Transnational Governance (STG – Școala de Guvernanță Transnațională) din cadrul Institutului Universitar European a fost creată în anul 2017, fiind axată pe activitatea de predare – învățare la nivel înalt în ceea ce privește metodele, cunoștințele, abilitățile și practica guvernării dincolo de intervenția statului. 

STG reunește comunitatea academică și experți în elaborarea politicilor publice într-un efort de a opera într-un context, atât în interiorul, cât și în afara Uniunii Europene, în care procesul de elaborare a politicilor transcende din ce în ce mai mult frontierele naționale.

Mai multe informatii gasiti la adresa https://uefiscdi.gov.ro/news-recomandari-de-programe-si-cursuri-organizate-in-2021-de-catre-institutul-universitar-european-european-university-institut