Pregătire gratuită pentru concursul de admitere la UMF Iași, pe 10 și 11 mai

mai 7, 2024 | @ Academic | 0 comentarii

Vineri, 10 mai, va avea loc un curs gratuit la disciplina matematică, iar sâmbătă, 11 mai,  vor avea loc cursuri la disciplinele anatomie, fizică și chimie.

Matematică

Prof. univ. dr. Mihai Ilea, de la Facultatea de Bioinginerie medicală, va ține un nou curs gratuit de matematică pe platforma ZOOM pentru viitorii candidați la concursul de admitere organizat de UMF Iași, specializarea Bioinginerie.

Când?
Vineri, 10 mai, de la ora 17.00

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-matematica/

Ulterior, vor primi pe adresa de e-mail menționată în formular linkul de acces.

Anatomie

Când?
Sâmbătă, 11 mai, în  intervalul orar 9.00 -11.00, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de anatomie ținut de prof. univ. dr. Cristinel Stan , în limita locurilor disponibile (120 de persoane).

Tematica cursului: Sistemul respirator

Cum au loc înscrierile?

Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-anatomia-si-fiziologia-omului/

Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.

Chimie

Când?

Sâmbătă, 11 mai, în intervalul orar 11.30 – 13.30, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de chimie organică, ținut de prof. univ. dr. Cristina Dimitriu, în limita locurilor disponibile (120 de persoane).

Tematica cursului: Caracterul acido-bazic al unor compuși organici; Compuși organici cu functii mixte. Aminoacizi

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-chimie-organica/

Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.

Fizică

Când?
Sâmbătă, 11 mai, în intervalul orar 11.30- 13.30, în Amfiteatrul Duca din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de fizică, ținut de șef lucrări dr. Florina Crivoi, în limita locurilor disponibile (100 de persoane).

Tematica cursului: Termodinamică

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-fizica/

Cei 100 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.