Dialog online: „Inițierea în diversitate și etapele maturizării”

mai 13, 2022 | @ Academic | 0 comentarii

Joi, 19 mai, de la ora 18.00, dr. Richard Constantinescu și invitatul său – psihologul Sorin Lucaci vor discuta despre „Inițierea în diversitate și etapele maturizării”.

Sorin Lucaci a absolvit Facultatea de Psihologie şi Sociologie a Universităţii Hyperion în 1994, pasionat de psihologie, parentaj şi terapie de cuplu, spiritualitate, istorie şi dezvoltare personală. A lucrat 18 ani în presa scrisă şi a avut multe prezenţe în emisiuni radio şi tv.

Este scriitor, psiholog, realizator tv, organizator de evenimente culturale şi educaţionale la Editura Herald, lector. A publicat şapte volume de versuri şi un audiobook de poeme. Cea mai recentă carte, „Poveşti cu o pisică roşie şi alte reverii”, a fost publicată la Editura Herald, în 2018. La Editura Herald organizează evenimente culturale, lansări de carte, dezbateri pe diverse teme: mindfulness, tradiţii spirituale, psihologie, filosofie.

În cadrul întâlnirii online vor fi prezentate volumele „Iron John – Redobândirea masculinității și cele 8 etape ale devenirii” – autor: Robert Bly și „Misterele femeii: simboluri și ritualuri de inițiere de-a lungul timpurilor” – autoare: Mary Esther Harding (Editura Herald, București)