Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri medici Stomis 2023 – a XVIII-a ediție

oct. 18, 2023 | @ Academic | 0 comentarii

Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri Medici – STOMIS, organizat de către Societatea Studenților Stomatologi Iași și ajuns la cea de-a XVIII-a ediție, va avea loc în perioada 2-5 noiembrie 2023 și își propune să pună în valoare întreaga experiență dobândită în ultimii 17 ani.

Congresul urmărește să fie o apoteoză a experienței acumulate pe parcursul a 17 ani de manifestări științifice, cea de-a XVIII-a ediție dorind să consolideze poziția Societății Studenților Stomatologi lași și a Congresului STOMIS atât la nivelul comunității ieșene, dar și pe scena națională.

Programul acestui eveniment include o serie de conferințe captivante ce urmăresc să aducă în prim-plan noutățile din sfera medicinei dentare, având alături de noi atât medici specialiști români, cât și nume cu răsunet la nivel internațional precum Dr. Adriano Azaripour, Dr. Babak Sayahpour sau Dr. Magdalena Wilczak.

Dar Congresul nu se oprește aici – pentru a încuraja dezvoltarea și perfecționarea abilităților practice ale actualilor și viitorilor medici, se vor desfășura numeroase workshop-uri specializate pe diferite domenii, consolidând astfel un aspect care contribuie masiv la îmbunătățirea actului medical.

Statisticile ultimei ediții: 422 de participanți, 34 de lucrări științifice împărțite în 3 secțiuni, 20 workshop-uri și 15 lectori invitați.

Societatea Studenților Stomatologi Iași este o organizație studențească, democratică, non-profit și apolitică ce are ca scop asigurarea unui cadru adecvat desfășurării activităților de studiu, organizării de manifestări științifice, culturale și sportive, precum și asigurarea unor condiții propice pregătirii profesionale atât a membrilor săi, cât și a celorlalți studenți ai Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.