News@UMF Iasi este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, un instrument prin care ne propunem sa comunicam toate informatiile de interes public privind Universitatea de Medicină.

Misiunea pe care si-o asuma News@UMF Iasi este aceea de administrator, de agregator al știrilor de interes din cele trei segmente care alcătuiesc comunitatea universitară: comunitatea academică (@Academic), zona administrativ-financiară (@Administrativ) și comunitatea studenților noștri (@Studenți).

O a doua misiune, nu mai puțin importantă, pe care ne-o asumăm este o mai bună și mai eficientă comunicare cu mass-media locale și naționale. Este motivul pentru care News@UMF Iasi conține o a patra secțiune de știri (@Presă), dedicată tocmai reprezentanților mass-media.

Prin News@UMF Iasi ne propunem și vă propunem un canal de comunicare deschis. Puteți propune subiecte, putem colabora în dezvoltarea lor – toate opțiunile sunt deschise. Singura condiție este rămânerea în granițele domeniilor de interes mai sus amintite.