Pregătire gratuită pentru concursul de admitere la UMF Iași, pe 17 și 18 mai

mai 14, 2024 | @ Academic | 0 comentarii

Anunț pentru participanții la cursurile de pregătire gratuită pentru concursul de admitere la UMF Iași
Din motive obiective, cursul gratuit la disciplina anatomie, programat în data de 18 mai, va avea loc săptămâna viitoare (sâmbătă, 25 mai, de la ora 9.00, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie), iar cursul gratuit la disciplina chimie va avea loc duminică, 19 mai, de la ora 11.00, în Amfiteatrul Igiena (corp principal, palier II, et. 3). Lista de înscriși rămâne valabilă.

 


 

Vineri, 17 mai, va avea loc un curs gratuit la disciplina matematică, iar sâmbătă, 18 mai,  vor avea loc cursuri la disciplinele anatomie și chimie.

Matematică

Prof. univ. dr. Mihai Ilea, de la Facultatea de Bioinginerie medicală, va ține un nou curs gratuit de matematică pe platforma ZOOM pentru viitorii candidați la concursul de admitere organizat de UMF Iași, specializarea Bioinginerie.

Când?
Vineri, 17 mai, de la ora 17.00

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-matematica/

Ulterior, vor primi pe adresa de e-mail menționată în formular linkul de acces.

Anatomie

Când?
Sâmbătă, 18 mai, în  intervalul orar 9.00 -11.00, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de anatomie ținut de prof. univ. dr. Anca Sava, în limita locurilor disponibile (120 de persoane).

Tematica cursului: Sistemul reproducător

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-anatomia-si-fiziologia-omului/

Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.

Chimie

Când?
Sâmbătă, 18 mai, în intervalul orar 11.30 – 13.30, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de chimie organică, ținut de conf. univ. dr. Gabriela Tatărîngă, în limita locurilor disponibile (120 de persoane).

Tematica cursului: Monozaharide, Dizaharide, Polizaharide; Izomeria compușilor organici (plană și spațială)

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-chimie-organica/

Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.