Pregătire gratuită la anatomie, chimie, fizică și matematică pentru concursul de admitere la UMF Iași, pe 12 și 13 aprilie

apr. 8, 2024 | @ Academic | 0 comentarii

Vineri, 12 aprilie, va avea loc un  curs online gratuit de matematică, iar sâmbătă, 13 aprilie, se vor desfășura cursuri gratuite de pregătire la anatomie, de la ora 9.00, la chimie, de la ora 11.30 –  în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie) și la fizică, de la ora 11.30, în Amfiteatrul Duca.

Matematică

Prof. univ. dr. Mihai Ilea, de la Facultatea de Bioinginerie medicală, va ține următorul curs gratuit de matematică pe platforma ZOOM vineri, 13 aprilie, 17.00 – 19.00.

Tematica: Integrala definită

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-matematica/

Ulterior, vor primi pe adresa de e-mail menționată în formular linkul de acces.

Anatomie

Sâmbătă, 13 aprilie, în intervalul orar 9.00 -11.00, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de anatomie ținut de prof. univ. dr. Anca Sava, în limita locurilor disponibile (120 de persoane).

Va fi aprofundat capitolul  „Sistemul cardiovascular” din manualul „Anatomie și fiziologie umană pentru admiterea la facultățile de medicină”, Krumhardt B, Alcamo IE, Barron’s & Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș:

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-anatomia-si-fiziologia-omului/

Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.

Chimie

Cursul gratuit la chimie organică va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, tot în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, în intervalul orar 11.30-13.30, și va fi ținut de șef lucrări dr. Alexandra Jitareanu.

Tematica: Compusi hidroxilici – alcooli si fenoli

Cum au loc înscrierile?

Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-chimie-organica/

Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.

Fizică

Cursul gratuit la fizică va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, în Amfiteatrul Duca din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, în intervalul orar 11.30-13.30, și va fi ținut de șef lucrări dr. Diana Lăcătuș.

Tematica: Optica

Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-fizica/

Cei 100 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.