Portes Ouvertes / Open Days

dec. 7, 2020 | @ Studenti | 0 comentarii

În premieră, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din iași  organizează, în perioada 7-11 decembrie, Zilele Porților deschise pentru viitorii studenți internaționali, eveniment care se va desfășura exclusiv online. În cadrul acestei prime ediții vor avea loc prezentări ale specializărilor Medicină, Medicină Dentară și Balneofiziokinetoterapie, susținute de cadre didactice și studenți atât în limba engleză, cât și în limba franceză. Prezentările, care se vor desfășura live pe platforma Zoom, vor fi urmate de sesiuni de întrebări și răspunsuri.

„Este o ocazie ideală pentru viitorii studenți internaționali de a afla tot ce vor să știe despre Universitatea noastră, de la informații legate de metodologia de admitere, curriculă, până la oportunitățile pe care le oferă Iașul. Pentru această primă ediție online am constatat că foarte mulți tineri din străinătate sunt interesați de oferta noastră educațională: pentru sesiunile live de prezentare a programelor în limbile engleză și franceză s-au înscris aproape 600 de participanți. Este o participare care ne bucură, pentru că reflectă imaginea excelentă a Universității noastre în afara granițelor.”  a subliniat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iași.

În afara sesiunilor de prezentare interactive tinerii au ocazia de a afla, de la colegii mai mari, despre viața de student international la UMF Iași sau pot descoperi Universitatea cu ajutorul tururilor virtuale. Un ghid complet pentru toți cei interesați să devină studenți la una dintre cele mai bune universități de medicină și farmacie din România.