Fotbal și caritate la UMF Iași: „AMSFI CARITATIVE Cup”

apr. 14, 2021 | @ Studenti | 0 comentarii

Asociația Medicală a Studenților Francofoni din Iași (AMSFI), asociație care reprezintă studenții francofoni ai facultăților de Medicină și Stomatologie din cadrul cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”din Iași, a organizat un turneu de fotbal caritabil, în cadrul căruia au concurat 16 echipe de fotbal alcătuite din studenți ai UMF Iași. „AMSFI CARITATIVE Cup” a avut loc duminică, 11 aprilie, pe terenurile de fotbal ale Bazei de agrement Ciric. Echipa câștigătoare a fost FC Pirates, iar pe locul al doilea s-a clasat echipa VESQUI.

„Am reușit să strîngem peste 5000 de lei, bani din care vom cumpăra alimente și produse sanitare pentru oamenii nevoiași, dar vom organiza și evenimente pentru copiii bolnavi din Iași. Mulțumim Primăriei Iași pentru sprijinul acordat, precum și partenerului nostru Tiki Bistro/Cafeneaua Piata Unirii pentru că a oferit premii câștigătorilor de peste 1000 de lei!”, a subliniat Camil Bourhila, președintele AMSFI.

„Sunt bucuros că asociațiile studențești ale UMF Iași se implică în viața comunității, că își dedică din timpul liber activităților de voluntariat, mai ales acum, în această perioadă dificilă. Felicit studenții noștri francofoni din cadrul AMSFI pentru evenimentul care a avut loc duminică, sunt mândru că au reușit să organizeze și în acest an campionatul de fotbal în scop caritabil”, a declarat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa” din Iași.

AMSFI (Asociația Medicală a Studenților Francofoni din Iași) este o organizație neguvernamentala non-profit și apolitică, fondată în 2018, care reprezintă studenții francofoni ai facultăților de Medicină și Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie  „Grigore T. Popa” din Iași. Asociația colaborează cu Asociația Studenților Francofoni GAUDEAMUS și ASFI (Asociația  Studenților Francofoni din Iași). AMSFI este compusă dintr-un oficiu executiv și șapte secții (Umanitară, Parteneriate, Worksho-uri, Tutorat, Comunicare, Evenimente și Sport) care permit membrilor săi să se dezvolte atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Mai multe amănunte, pe pagina de Facebook a AMSFI.