Farmaciştii – gardienii ai eficienţei antibioticelor

oct. 6, 2023 | @ Studenti | 0 comentarii

Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași , Colegiul Farmaciștilor Iași cu sustinerea Companiei Antibiotice  dă startul  unui nou concurs de proiecte cu tema „Farmaciștii – gardieni ai eficienței antibioticelor”, ce  face parte din Programul „Antibioticele Mileniului III” , program de comunicare profesională și responsabilitate socială.

Marți, 3 octombrie 2023,  200 de farmaciști rezidenți de la UMF Iași au participat la o sesiune interactiva de comunicare pe tema rezistenței la antimicrobiene și utilizarea ratională a acestora.

Fie că studiază Farmacie generală, Farmacie clinică, Analize medico-farmaceutice de laborator, Industrie farmaceutică și cosmetică, farmaciștii rezidenți vor putea da frâu liber creativității, și pe o bază stiințifică solidă, vor realiza proiecte care să ajute la conștientizarea importanței utilizării raționale a antibioticelor de către publicul larg.

Îi asteptăm cu drag să se înscrie în număr cât mai mare, recomandat în echipe de 3-4 membri, pe adresa de e-mail concurs.antibioticelemileniului3@antibiotice.ro .
Înscrierea se poate face până pe data de 6 octombrie inclusiv, iar trimiterea proiectelor până pe 27 octombrie, ora 16.00 la aceeași adresă de e-mail.

Echipele care vor propune cele mai bune 3 campanii vor fi desemnate pe data de 3 noiembrie și vor fi premiate pe 10 noiembrie în cadrul unei întâlniri organizate de către  Facultatea de Farmacie,  Colegiul Farmaciștilor Iași și Compania Antibiotice.

Dă-ți frâu liber creativității și ajută-ne să combatem rezistența la antibiotice!