Pregătire gratuită la anatomie și chimie pentru concursul de admitere la UMF Iași, pe 28 aprilie

apr. 22, 2024 | @ Academic | 0 comentarii

Duminică, 28 aprilie, vor avea loc două cursuri gratuite de pregătire pentru candidații la concursul de admitere organizat de UMF Iași, pentru facultățile de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie: la chimie, de la ora 10.00 și la anatomie, de la ora 12.30.

Chimie

În intervalul orar 10.00-12.00, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de chimie ținut de conf. univ. dr. Mădălina Vieriu , în limita locurilor disponibile (120 de persoane).

Tematica cursului: Compuși carbonilici, acizi carboxilici și derivați funcționali.

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-chimie-organica/

Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.

Anatomie

Tot duminică, 28 aprilie, în intervalul orar 12.30- 4.30, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de anatomie ținut de prof. univ. dr. Cristinel Stan, în limita locurilor disponibile (120 de persoane).

Vor fi aprofundate capitolele „Sângele” și „Sistemul limfatic și imun” din manualul „Anatomie și fiziologie umană pentru admiterea la facultățile de medicină”, Krumhardt B, Alcamo IE, Barron’s & Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș:

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-anatomia-si-fiziologia-omului/

Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.