Pregătire gratuită la anatomie pentru concursul de admitere la UMF Iași

oct. 22, 2024 | @ Studenti | 0 comentarii

Ca în fiecare an, cadrele didactice de la disciplina de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași vor ține cursuri de anatomie gratuite în vederea admiterii la facultățile de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie.

Ședințele de pregătire vor avea loc în Amfiteatrul Mare al Institutului de Anatomie al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași (strada Universității nr. 16), în limita locurilor disponibile (110  persoane).

Primul curs, ținut de prof. univ. dr. Anca Sava, va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, între orele 9.00 – 11.00. Vor fi aprofundate primele două capitole ale manualului „Anatomie și fiziologie umană pentru admiterea la facultățile de medicină”, Krumhardt B, Alcamo IE, Barron’s & Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș”: Introducere în studiul anatomic și Celula.

Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-anatomia-si-fiziologia-omului/.  În momentul în care s-au ocupat 110 de locuri, acesta se dezactivează.