Comunitatea academică a UMF Iași, invitată la ceremonia de deschidere a anului universitar

sept. 23, 2022 | @ Academic | 0 comentarii

Conducerea Universității „Grigore T. Popa” din Iași invită întreaga comunitate academică să participe la festivitatea de deschidere a anului universitar 2022-2023. Evenimentul va avea loc duminică, 25 septembrie 2022, începând cu ora 10.00, în Aula Magna “George Emil Palade”.

„După maratonul «Orientation Days  care a avut loc zilele acestea, îi așteptăm pe boboci și la festivitatea de deschidere a anului academic la UMF Iași. De asemenea, îi așteptăm și pe ceilalți membri ai comunității noastre academice, studenți, cadre didactice și personal administrativ, pentru a sărbători împreună acest eveniment emblematic pentru Universitate ”, a declarat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iași.

La ceremonie vor participa, ca în fiecare an, rectorii universităților publice ieșene, oficialități din administrația locală și reprezentanți ai cultelor, dar și doi invitați speciali: ministrul Educației – prof.univ. dr. Sorin Mihai Cîmpeanu  și ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, care se vor adresa online comunității academice a UMF Iași.