Zilele Spitalului Clinic C.F. Iaşi 2017
17/10/2017
news@umfiasi.ro (456 articole)
0 comentarii
Distribuie

Zilele Spitalului Clinic C.F. Iaşi 2017

Clic pentru a deschide afișul evenimentului

În perioada 25 octombrie – 29 octombrie 2017,  la Iași, are loc cea de-a 9-a ediţie a Conferinţei Naţionale cu participare internaţională „Zilele Spitalului Clinic C.F. Iaşi 2017”.

Lucrările conferinței sunt reunite sub următoarele titulaturi: „Medicina moderna : actualitati si perspective”;„Varia”; „ Chirurgia de risc : ultima frontiera terapeutica” și „Siguranta in transporturi o problema de interes/siguranta nationala?”

„Conferinţa va fi încadrată de cursuri pre-conferinţă şi post-conferinţă desfăşurate în Aula Amfiteatrului Spitalului Clinic C.F. Iaşi, fiind gratuite pentru toţi participanţii înscrişi cu taxa achitată”, a subliniat dr.Mihai Glod, managerul Spitalul Clinic C.F. Iași.

Manifestarea a fost creditată de către Colegiul Medicilor România cu 28 de credite EMC.

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii