Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a conferit prof. univ. dr.  Doina Azoicăi titlul onorific „Visiting Professor”
30/05/2017
news@umfiasi.ro (618 articole)
0 comentarii
Distribuie

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a conferit prof. univ. dr. Doina Azoicăi titlul onorific „Visiting Professor”

Prof.univ.dr. Doina Azoicăi, șeful Disciplinei de  Asistență Primară a Stării de Sănătate și Epidemiologie de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, a primit titlul onorific „Visiting Professor” de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”pentru  „merite deosebite în pregătirea cadrelor medicale și manageriale, promovarea științei medicale și dezvoltarea sănătății publice în Republica Moldova”.

Clic pentru a mări

Ceremonia de decernare a titlului a avut loc pe 24 mai, la sfârșitul unui curs de epidemiologie predat de către prof.univ.dr. Doina Azoicăi unui grup de 25 de studenți francofoni din anul IV de la Facultatea de Medicină nr. 1 a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.

Am fost onorată de către domnul rector Ioan Ababii și Senatul universității prietene cu titlul de „Visiting Professor”, ca urmare a strategiei începute în urmă cu mulți ani, de întărire a legăturilor academice și profesionale pe care le-am desfășurat constant de schimburi academice și de învățământ medical în limba română și franceză (prin proiectele bilaterale AUF) la această prestigioasă universitate”, a subliniat prof.univ.dr. Doina Azoicăi.

Taguri eveniment
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu