Termenul de inscriere la concursul Antibiotice s-a prelungit pana pe 15 februarie
27/01/2017
news@umfiasi.ro (618 articole)
0 comentarii
Distribuie

Termenul de inscriere la concursul Antibiotice s-a prelungit pana pe 15 februarie

Compania Antibiotice vine în sprijinul studenților de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași și prelungește perioada de înscriere a concursului „Antibioticele salvează vieți! Folosește-le cu responsabilitate!” până pe data de 15 februarie 2017.

Decizia de prelungire a termenului de înscriere a fost luată în urma solicitării venite din partea studenților mediciniști.

Până pe 15 februarie 2017 ora 24.00, candidații se pot înscrie la concurs cu un proiect la adresa de mail: concurs@antibiotice.ro.

Studenții au posibilitatea, în cadrul concursului, să-şi pună în valoare creativitatea şi să realizeze în baza regulamentului concursului: goo.gl/ZgDpNF – goo.gl/T2nOeA- o campanie integrată de comunicare, al cărei mesaj creativ să promoveze utilizarea raţională a antibioticelor.

Proiectele înscrise vor fi evaluate în perioada 16 februarie – 28 februarie 2017 de un juriu format din reprezentanţi ai Societăţii Studenţilor Medicinişti, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi şi ai Companiei Antibiotice Iaşi.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 10 martie 2017, când va fi organizată și festivitatea de premiere. Proiectul câștigător va fi implementat în perioada 1 aprilie- 31 decembrie 2017.

Premiile puse în joc sunt: o tabletă, un telefon mobil şi un mp3 player cu microfon încorporat

Mai multe detalii despre concurs găsiți și pe pagina de Facebook a concursului.

Taguri concurs, studenti
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu