Afisul evenimentului
Clic pentru a mări

Primăvara aduce o conferința despre fericire la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, destinată tuturor studenților.  Joi, 2 martie, de la oră 17.00, în Aula George Emil Palade, are loc speed trainingul de o oră “Alege să fii fericit acum!”, organizat de Facultatea de Farmacie din cadrul UMF Iași și de Societatea Studenților Farmaciști Iași (SSFI). Conferința este susținută de lector dr. Irina Vasilescu, antrenor de fericire, autor, trainer de dezvoltare personală, doctor în filologie al Universității “Al. I. Cuza” și antreprenor.

Despre Irina Vasilescu
Clic pentru a mări

În cadrul expunerii de 60 minute, participanții vor putea află de ce fericirea este calea prin care obținem de la viață tot ceea ce ne dorim și nu scopul pe care îl atingem după ce ne îndeplinim toate obiectivele majore din viață, care sunt sursele fericirii, 5 păși simpli pentru a fi fericit acum și ce poți face chiar de azi pentru a fi mai împlinit.

Cred cu tărie că viaţa este frumoasă. Şi nu este frumoasă doar într-un anumit loc sau într-un anumit moment. Nici nu este frumoasă doar la o anumită vârstă sau în compania unor anumite persoane. Viața este frumoasă în esență, în orice moment sau loc. Tot ceea ce avem de făcut este să învăţăm cum să-i descoperim frumuseţea în fiecare secundă a vieţii noastre pe Pământ”, este filosofia de viață a autoarei.