Simpozionul “Educație, știință și tehnologie în învățământul medical”
26/05/2017
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

Simpozionul “Educație, știință și tehnologie în învățământul medical”

Discipina de Limbi Moderne și Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” organizează vineri, 26 mai, cea de a XVII-a ediție a simpozionului “Educație, știință și tehnologie în învățământul medical”. Evenimentul se desfășoară  în sediul facultății de Bioinginerie Medicală.

Președintele simpozionului este conf.univ.dr. Laura Ioana Leon, iar președinți de onoare sunt prof.univ. dr. Norina Forna, decanul Facultății de Medicină Dentară și prof.univ.dr. Mariana Flaișer.

Simpozionul este împărțit în secțiuni: “Știință și educație”, coordonată de prof.univ.dr. Anca Colibaba, conf.univ.dr. Ludmila Braniște și lector dr. Mirela Radu, “Știință și tehnologie”, moderată de prof.univ.dr.Mihaela Baican, conf. univ.dr. Alina Ștefanache, conf.univ.dr Lăcrămioara Ochiuz,”Medicină”, moderată de prof. univ.dr. Gabriela Ifteni, conf.univ.dr. Mihaela Monica Scutariu, ș.l.dr. Loredana Hurjui și ”Gaudeamus” (postere) – coordonată de conf.univ.dr. Laura Ioana Leon.

Clic aici pentru a deschide programul evenimentului

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii