Simpozion: „Zilele dialogului social”
11/10/2016
news@umfiasi.ro (665 articole)
0 comentarii
Distribuie

Simpozion: „Zilele dialogului social”

A devenit o tradiție ca în fiecare toamnă, cu ocazia ”Zilelor Spitalului Socola”, să se organizeze un simpozion național de psihiatrie cu participare internațională. Intitulat „Zilele dialogului social “, simpozionul din acest an are loc în perioada 3-5 noiembrie 2016 în cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iași.

Evenimentul  este organizat de Institutul de Psihiatrie Socola Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași, Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, Academia de Științe Medicale – Filiala Iași, Colegiul Medicilor din România, DH Events și ANMCS.

Simpozionul reprezintă un eveniment științific important pe care îl marcăm anual în încercarea de a împărtăși ultimele frontiere ale cunoașterii în psihiatrie,dar și cele mai recente aspecte pragmatice ale asistenței de specialitate. Anul acesta, evenimentul este dedicat comunicării atât între profesioniști, cât și cu parteneri de dialog social”, anunță prof.univ.dr Roxana Chiriță, președintele comitetului organizatoric al simpozionului.

În cadrul simpozionului va avea loc și workshop-ul ” Stabilirea Indicatorilor de validare a standardelor pentru managementul clinic în specialitatea psihiatrie”, prezidat de Vasile Cepoi, secretar de stat și președinte al Agenției Naționale de Management al Calității în Sănătate.

Taxa de participare

Până pe 26 octombrie, taxa de participare este de 150 lei pentru medici specialiști membri ARPP, 300 de lei pentru medicii specialiști non-membri ARPP, 30 de lei pentru rezidenți și 50 de lei pentru psihologi și asistenți medicali.

Website: http://socola.eu/simpozionul-national-de-psihiatrie/d165.html

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu