Se da startul cazarilor la U.M.F. Iasi
26/09/2016
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

Se da startul cazarilor la U.M.F. Iasi

În perioada 26-28 septembrie vor fi cazați studenții din anii II, III, IV, V și VI, iar în săptămâna 29 – 30 septembrie este programată cazarea mediciniștilor din anul I.

Pentru cele aproape 1700 de locuri au depus cereri online aproximativ 2000 de studenți. Trierea dosarelor s-a realizat prin clasament electronic, realizat în sistem de management integrat, în baza datelor comunicate oficial de către decanatele facultaţilor exprimată prin medie(punctaj) şi ordinea opţiunilor pentru cămin. De asemenea s-au luat în calcul și cazurile sociale, reprezentate de următoarele situaţii: studenţi cu ambii părinţi decedaţi, studenţi cu un părinte decedat și venit net mediu pe membru de familie sub salariul minim pe economie și studenţi proveniţi dintr-un centru de plasament. Cazurile sociale sunt analizate, rezoluţiile fiind adoptate în limita locurilor disponibile.

Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași dispune de nouă cămine modern amenajate, cu o capacitate de 1697 de locuri.

Două dintre cămine sunt dotate cu bucătarii, spălătorii și săli de lectură. Camerele, cu o capacitate de două și trei locuri, locuri, au toalete proprii. Există și un cămin cu garsoniere, dotate complet: mobilier noul Tv, plită electrică și mașină de spălat. În celelalte cămine, camerele au câte patru locuri și dispun de bucătărie, spălătorie și o sală de lectură.

Calendarul procesului de cazare

08 – 28 august 2016 – completarea cererii de cazare online

08 – 28 august 2016 – depunerea actelor doveditoare anumitor situații speciale (familiști, dosare sociale) la sediul Serviciului Facilități Studenți (cămin E5)

01 septembrie – 03 septembrie 2016 – analizarea dosarelor (BEC si Serviciul Facilități Studenți)

05 septembrie 2016 – generarea primului clasament

08 septembrie 2016 – afișarea clasamentului final

9 – 10 septembrie 2016 – depunere contestații și transferuri

12 septembrie 2016 – rezolvare contestatii și afișare rezultate

13 – 18 septembrie 2016 – repartizarea pe camera în cadrul căminelor (BEC)

19 – 23 septembrie 2016 — introducerea în baza de date a studenților cazați

26 – 28 septembrie 2016 – cazarea studenților din anii II – VI

29 – 30 septembrie 2016 – cazarea studentilor de anul I

03 – 04 octombrie – finalizare cazare (Serviciul Facilități Studenți)

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii