Prima Conferință Europeană de Microcirculație Coronariană și Hipertensiune
08/02/2017
news@umfiasi.ro (456 articole)
0 comentarii
Distribuie

Prima Conferință Europeană de Microcirculație Coronariană și Hipertensiune

Clic pentru a deschide afișul evenimentului

Grupul de lucru de Fiziopatologie Coronariană și Microcirculație al Societății Europene de Cardiologie (ESC), Consiliul ESC de Hipertensiune și Societatea Română de Hipertensiune Coronariană organizează, la Sinaia, în perioada 17-18 februarie 2017, prima Conferință Europeană de Microcirculație Coronariană și Hipertensiune.

Scopul acestui eveniment, care reunește experți internaționali, este promovarea unei dezbateri la nivel înalt pe tema microcirculației coronariene și hipertensiunii. “Ne propunem să obținem o privire de ansamblu în acest domeniu, implicând în dezbatere cercetători, clinicieni și specialiști”, anunță organizatorii.

Taxă de participare:

Medic specialist și primar – 100 euro

Medic rezident – 25 euro

Conferința este creditată cu 9 credite europene CME de Consiliul European de Acreditare a Educației Medicale Continue (UEMS/EACCME).

Website: http://www.euro-cmh.ro

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii