Preventia cardiovasculara de la copil la varstnic in practica medicului de familie
31/10/2016
news@umfiasi.ro (665 articole)
0 comentarii
Distribuie

Preventia cardiovasculara de la copil la varstnic in practica medicului de familie

Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF) în parteneriat cu Asociația Română pentru Educație în HTA (ARE-HTA), Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR ) și AGOMedia orgenizează  Conferința “Prevenția cardiovasculară de la copil la vârstnic în practica medicului de familie”, pe data de 3 noiembrie, la București.

În cadrul evenimentului va fi lansat un proiect de de prevenție cardio-vasculară  care se adresează întregii familii. Proiectul urmărește monitorizarea gravidei cu risc cardio-vascular, prevenția dedicată copilului, adolescentului sau tânărului cu sindrom metabolic, dar și problemele de integrare și adaptare ale pacientului cronic cu patologie cardio-vasculară în familia sa.

Evenimentul se adresează tuturor specialiștilor din domeniul sănătății implicați în prevenția bolii cardio-vasculare și adoptarea unui stil de viață sănătos în România.

Conferința va fi creditată de către Colegiul Medicilor din România și OAMGMAMR, cu puncte EMC, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Website: http://agomedia.ro/preventia-cardiovasculara-in-practica-medicului-de-familie/

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu