Prorectoratul Științific al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași vă ține la curent cu noutățile din cercetare și vă prezintă oportunitățile de finanțare a cercetării:

Dezbatere publica pachet de informatii – Proiecte complexe

In perioada 11 octombrie – 10 noiembrie 2016 este supus dezbaterii publice Pachetul de informatii pentru proiecte finantate in cadrul Programului 3. Cooperare europeana si internationala, Subprogramul 3.1. Bilateral/multilateral,  Proiecte complexe  din Planul National de Cercetare, Dezvoltare si Inovare pentru perioada 2015 – 2020 (PNCDI III).

Document: Pachet de informatii

Apel in pregatire EuroNanoMed III Cofund – 2017

Sub umbrela EuroNanoMed III va fi lansat al 8-lea Apelul Transnational Comun pentru finantarea proiectelor multilaterale de cercetare inovare privind nanomedicina. Apelul va fi lansat impreună cu Comisia Europeana in cadrul mecanismului ERA-NET COFUND.

Apel este in pregatire si se va lansa in data de 14 noiembrie 2016. Termenul de depunere pentru pre-propuneri va fi 16 ianuarie 2017, iar termen limită de depunere a propunerilor finale va fi 09 iunie 2017. Bugetul disponibil pentru acest apel este de aproximativ 14 M €.

Solicitantii interesati din tarile partenere sunt incurajati sa initieze contacte stiintifice cu potentiali parteneri de proiect de consortiu pentru aplicatii.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati preanuntul EuroNanoMed III Cofund apel 2017 disponibil la: http://www.euronanomed.net/joint-calls/8th-joint-call-2017/ 

 

Apel in pregatire CHIST-ERA 2016

In cadrul proiectului CHIST-ERA (European Coordinated Research on Long-term Challenges in Information and Communication Sciences and Technologies), la sfarsitul lunii octombrie, va fi lansata competitia pentru urmatoarele 2 topici: Lifelong Learning for Intelligent Systems (LLIS) si Visual Analytics for Decision Making under Uncertainty (VADMU) – 7th call CHIST-ERA

Romania va sustine participarea cercetatorilor in ambele tematici de cercetare, cu un buget de 500.000 euro.

Informatii suplimentare (inclusiv posibilitatea de accesare a instrumentului pentru cautare partneri – Partner Search Tool: http://www.chistera.eu/node/add/call-2016-eoi) sunt disponibile pe site-ul CHIST-ERA:  http://www.chistera.eu/call-2016-pre-announcement.