Noua identitate vizuala a UMF Iasi, premiata la Gala Edumanager
25/11/2016
news@umfiasi.ro (456 articole)
0 comentarii
Distribuie

Noua identitate vizuala a UMF Iasi, premiata la Gala Edumanager

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași a fost premiată în cadrul Galei Edumanager 2016, joi, 24 noiembrie, la Categoria „Învățământ Universitar – Comunicare în mediul online” pentru proiectul „ Noua identitate vizuală a Universității de Medicină și Farmacie «Grigore T. Popa» Iași”.

În prezența a 130 de reprezentanţi ai instituţiilor de educaţie, rectori şi prorectori ai unităţilor de învăţământ superior, public şi privat, inspectori şcolari etc., doamna prorector prof. univ. dr. Doina Azoicăi a primit premiul din partea organizatorilor.

Noua identitate a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași este rezultatul unui proiect complex, derulat de Universitate pe parcursul a 2 ani împreună cu Innerpride, companie ieșeană specializată în branding și rebranding.

Relatare de la Gala Edumanager: http://www.edumanager.ro/articol.php?id=18913

Taguri eveniment
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii