Întâlnire importantă a Centrelor de Reușită Universitară
16/11/2017
news@umfiasi.ro (468 articole)
0 comentarii
Distribuie

Întâlnire importantă a Centrelor de Reușită Universitară

În perioada 12-14 noiembrie 2017 a avut loc la București  un eveniment  foarte important  pentru francofonia academică: Réunion des responsables des Centres de Réussite Universitaire de l’Europe centrale et orientale.

Organizată de Agence Universitaire de la Francofonie – DRECO, sub conducerea domnului Mohamed Ketata, Director regional AUF en Europe centrale et orientale, reuniunea a beneficiat de atenția și participarea domnului Sorin Cîmpeanu, Président de l’Agence universitaire de la Francophonie, Rector al Universității de Științe Agricole și Medecină Veterinară – București,  a domnului  Abdelkader Zighed, Directeur du numérique, Services centraux l’AUF  și a domnului Abderrahmane Rida, Vice-recteur de l’AUF, Montréal.

Importanța întâlnirii vine din caracterul strategic al acesteia, la finalizarea primei etape a proiectului relativ la rețeaua CRUs și în vederea deschiderii direcțiilor de viitor.

Reprezentanții universității noastre invitați la întrunire au fost responsabilii CRU-UMF Iași  – Conf. Dr. Claudia Elena Dinu și Conf. Dr. Ovidiu Petriș, care au avut două intervenții în plenară : Le CRU — location et dis(-)location, répondre et anticiper și La Revue RIVEmed.  Cu ocazia evenimentului avut loc și diferite întâlniri non formale cu membrii AUF-DRECO și cu responsabili CRU reprezentând diverse universități. A fost un excelent prilej pentru a identifica posibilități colaborative de viitor și de a formula propuneri în termeni de inițiative francofone ale universității noastre.

Taguri eveniment
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii