Evenimentul WELCOME DAY a avut loc astăzi, 8 octombrie 2018, în Sala Senat a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi și a fost organizat de Prorectoratul Relaţii Internaţionale al UMF – Biroul Erasmus.

Evenimentul a fost un bun prilej de a facilita integrarea în viaţa socială, academică şi culturală a studenţilor Erasmus care vor urma studiile timp de un semestru sau întregul an academic la UMF Iași. Au participat studenţii incoming din Italia (Palermo, Bari, Roma, Parma, Torino), Germania (Freiburg, Nurnberg), Spania (Salamanca, Valladolid), Macedonia (Stip) și Franţa (Grenoble). Studenții au primit halate, tricouri şi souveniruri care să le amintească de experienţa în cadrul Programului Erasmus în UMF Iaşi.

La eveniment au participat domnul Prof. univ. Dr. Cătălin Pricop – Coordonatorul instituţional Erasmus, doamna Prof. Univ. Dr. Cornelia Amălinei – Coordonatoarea Erasmus a Facultăţii de Medicină și Mihaela Vacariu Sirotta – Secretar Birou Erasmus. Au mai participat reprezentantul ESN Iaşi studentul Abukhalaf Basel din anul VI UMF Iaşi, şefii anilor IV,V şi VI de la seriile de limba engleză, foşti studenţi Erasmus ai UMF Iaşi care au trăit deja experienţa unei mobilităţi în străinătate.