CRU-UMF Iași vă invită la un eveniment special: ”Nouveaux paradigmes du bien-être: santé, environnement, medias”
02/05/2017
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

CRU-UMF Iași vă invită la un eveniment special: ”Nouveaux paradigmes du bien-être: santé, environnement, medias”

Clic pentru a mări

Descoperirea unor noi modele paradigmatice ale traiului sănătos este subiectul unui eveniment complex organizat de cele trei Centre de reușită Universitară francofone din Iași (de la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași,  de la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași) împreună cu Institutul Francez Iași și cu mai mulți multi parteneri sociali, economici si academici.

Evenimentul intitulat ”Nouveaux paradigmes du bien-être : santé, environnement, medias” se va desfășura pe durata a două zile – 5 și 6 mai 2017 și va cuprinde o serie de conferințe, dezbateri, mese rotunde, ateliere practice cu invitați locali, naționali și internaționali.

În paralel a fost lansat si un concurs foto adresat studenților, unde sunt prevazute premii: vouchere la Aventura Park Hamak, șapte  bilete de intrare la muzee din Iași, rucsacuri, abonamente  la Mediateca Charlotte Sibi de la Institutul Francez din Iași etc.

Intrarea este liberă, cu înscriere în prealabil până pe data de 3 mai la adresa de e-mail: nouveaux.paradigmes@yahoo.com sau pe pagina de Facebook a CRU UAIC Iași.

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii