Colegiul Medicilor Dentiști Cluj organizează, în perioada 13-15 octombrie la Cluj, cea de-a VII-a ediție a Congresului de Medicină Dentară Transilvania “Stomatologia – artă și tehnică a reconstrucției”.

Componenta estetică a reconstrucțiilor a devenit o prioritate pentru mulți. Oferta tehnologiilor moderne deschide noi perspective reconstrucțiilor. Exigența pacienților este în continuă creștere, ceea ce este o provocare pentru fiecare medic dentist. Fără a minimaliza importanța stomatologiei conservative, trebuie să admitem că stomatologia reconstructivă este într-o ascensiune rapidă, este atractivă pentru medici și este în zona de servicii deosebit de solicitate pe piața de servicii medicale stomatologice. Congresul va oferi participanților o viziune amplă asupra temei, argumente și suport șiințific competent, experiențe personale ale specialiștilor, precum și oportunitatea de a se familiariza cu unele proceduri în cadrul work-shopurilor oferite pe parcursul congresului”, argumentează alegerea temei din acest an prof. dr. Radu Septimiu Câmpian, președintele Comitetului de organizare al Congresului.

La manifestarea științifică adresată experților stomatologi, Iașul va fi reprezentat de prof. univ.dr. Norina Forna, decanul Facultății de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași și de prof. univ.dr. Sorin Andrian, de la Departamentul ”Odontologie-Parodontologie, Restaurări Fixe” din cadrul aceleiași facultăți.

Congresul a fost creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 24 credite EMC.

Website: emc.cmdcluj.ro