Conferinta Nationala de Scleroza Multipla, editia a XI-a
17/10/2016
news@umfiasi.ro (456 articole)
0 comentarii
Distribuie

Conferinta Nationala de Scleroza Multipla, editia a XI-a

Cea de-a XI-a ediție a Conferinţei Naţionale de Scleroză Multiplă va avea loc la Iaşi, la Hotel Astoria, în perioada 17-18 noiembrie 2016. Organzatorii evenimentului sunt Clinica de Neurologie din cadrul Spitalului  Clinic de Recuperare Iaşi, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași și Primăria Iași.

 „Manifestarea, care va beneficia de participare internaţională şi de prezenţa unor speakeri de cea mai inaltă ţinută ştiinţifică, va fi o ocazie ideală pentru networking, pentru crearea şi beneficierea de oportunităţi multiple de relaţionare cu specialiştii din domeniu, precum şi pentru consolidarea relaţiilor existente”, a  punctat, în invitația adresată specialiștilor în psihiatrie, prof. univ. dr. Cristian Dinu Popescu, președintele comitetului organizatoric al conferinței.

Taxa de participare este de 50 lei pentru medicii primari și specialiști și de 25 lei pentru medicii rezidenți.

Website:  http://neurologie-iasi.ro/

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii