Conferinta Interdisciplinara MedDEX la Iasi
06/02/2017
news@umfiasi.ro (423 articole)
0 comentarii
Distribuie

Conferinta Interdisciplinara MedDEX la Iasi

A doua ediție din 2017 a Conferințelor Interdisciplinare MedDEX va avea loc la Iași, la Hotel Unirea, în perioada 10 – 11 februarie 2017. Președintele Comitetului Științific este prof. acad. Dr. Ostin Mungiu, iar printre lectorii confirmați se numără cadre didactice de la Universitatea de Medicina si  Farmacie “Grigore T. Popa”  Iași, precum prof. univ.dr. Doina Azoicăi, conf. univ. dr. Camelia Bogdănici, conf. univ. dr. Carolina Negrei, ș.l.dr. Vladimir Poroch și asist. univ. dr. Corneliu Dobre.

Conferința face parte din seria evenimentelor MedDEX organizate în marile centre universitare din România. Potrivit organizatorilor,  reprezintă un mijloc de comunicare și schimb de experiență între medicii de familie, medicii specialiști, autorități marcante din domeniul sănătății, cât și farmaciști și asistenți medicali.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru Medici, cu puncte EFC pentru Farmaciști și cu puncte EMC pentru Asistenții de farmacie și Asistenții medicali.

Medicii și farmaciștii vor beneficia suplimentar, în urma participării la conferință, de un curs online, creditat cu 18 puncte EMC / EFC.

Website: http://www.medsolutionsgroup.ro/meddex-iasi-februarie-2017/

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii