Conferința MedAcademy ”Direcții și perspective terapeutice în bolile cronice” se va desfășura la Cluj, în Aula Magna Universității  de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, în perioada 28-29 octombrie. Evenimentul este organizat de Health Media Services și coordonat de prof. univ. dr. Nicolae Hâncu, președintele onorific al Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice,

Medicii și farmaciștii vor beneficia de un curs online gratuit, creditat cu 18 credite EMC / EFC. Pentru a primi punctajul este necesară participarea activă pe întreg parcursul conferinței. Directorul de curs este conf. univ. dr. Carolina Negrei, de la UMF ”Carol Davila” București.

Conferința face parte din seria evenimentelor MedAcademy, organizate în marile centre universitare din România și reprezintă, potrivit organizatorilor, ”un mijloc de comunicare și schimb de experiență între medicii de familie, medicii specialiști, autorități marcante din domeniul sănătații, cât și farmaciști și asistenți medicali”.

Evenimentul este creditat cu 9 puncte EMC pentru Medici, cu 16 puncte EFC pentru Farmaciști și cu 12 puncte EMC pentru Asistenții de farmacie și Asistenții medicali.*

Participarea este gratuită pentru medici, iar pentru farmaciști și asistenți medicali și farmaceutici este de  25 lei și se achită la fața locului.

Website: http://healthmedia.ro/medacademy-cluj-napoca/