Ambasadorul republicii Indonezia, în vizită la UMF Iași
25/05/2017
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

Ambasadorul republicii Indonezia, în vizită la UMF Iași

Excelența Sa  Diar Nurbintoro, Ambasadorul Republicii Indonezia în România, a vizitat joi, 25 mai,  Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” din Iași.  Oaspetele indonezian a fost primit de rectorul UMF Iași, prof. univ.dr. Viorel Scipcariu, de prof.univ. dr. Lăcărmioara Șerban,decanul Facultății de Medicină, de prof.univ.dr. Lenuța Profire, decanul Facultății de Farmacie  și de prof.univ.dr.Anca Galaction, decanul Facultății de Bioinginerie Medicală.

A fost o vizită de curtoazie și un bun prilej de a ne arăta deschiderea față de colaborarea cu Ambasada Indoneziei”, a declarat rectorul UMF Iași.

Excelența Sa  Diar Nurbintoro este prezent zilele acestea la Iași pentru a participa la a 9-a ediție a Expoziției Europene a Creativității și Inovării (EUROINVENT.)

Taguri eveniment
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii