A 7–a Conferinta Nationala a Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania
01/11/2016
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

A 7–a Conferinta Nationala a Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania

Conferința Națională a Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervențională din România se desfășoară  la Poiana Brașov, în perioada 25 – 27 noiembrie. Pe 25 noiembrie este programat un curs precongres cu participare internațională intitulat ”1Day-Stroke”, iar în următoarele două zile vor avea loc sesiuni interactive și mese rotunde.

Prezenţa dumneavoastră este un excelent prilej de a împărtăşi din experienţa dumneavoastră clinică şi de a contribui major la formarea profesională a participanţilor tineri, în număr îmbucurător de mare la această manifestare. Dorim ca această manifestare ştiinţifică să fie pentru toţi şi pentru fiecare în parte, un prilej excelent de a comunica propria experienţă, de a discuta şi de a învăţa împreună”, a punctat prof. dr. Gheorghe Iana, preşedintele SNRIR.

Aceste manifestări vor fi acreditate de Colegiul Medicilor din România cu credite EMC.

Website: http://snrir2016.medical-congresses.ro/

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii